Денисенко, С. А.Черепньов, І. А.Попко, С. О.2024-07-182024-07-182023Денисенко С. А. Підходи до формування вимог до характеристик продуктів харчування в надзвичайних ситуаціях / Денисенко С. А., Черепньов І. А., Попко С. О. // Безпека людини у сучасних умовах [Електронний ресурс] : зб. доп. 15-ї Міжнар. наук.-метод. конф. та Міжнар. наук. конф. Європ. Асоц. наук з безпеки (EAS), 7-8 грудня 2023 р. = Human safety in modern conditions : coll. of 15th Intern. Sci. and Methodological Conf., Intern. Sci. Conf. of the Europ. Assoc. for Security (EAS), December 7-8, 2023 / відп. за вип. В. В. Березуцький ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 65-67.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/79460Розглянуто підходи по формуванню вимог до продуктів харчування використовуваних в екстремальних умовах.Approaches to the formation of requirements for food products used in extreme conditions are considered.ukпродукти харчування тривалого зберіганняхарчова цінністьвідсутність шкоди для здоров'яlong-term storage foodnutritional valueno harm to healthПідходи до формування вимог до характеристик продуктів харчування в надзвичайних ситуаціяхApproaches to forming requirements for food characteristics in emergency situationsArticle