Сценарій новорічного свята англійською мовою "Winter holidays in different countries" - Шахрайчук, Т. Є.; Чала, Юлія Миколаївна (Київський національний лінгвістичний університет, 2012)
Мета: розширення та поглиблення соціокультурної компетентності учнів, закріплення знань та вмінь у не стандартній ситуації. Формування почуттів патріотизму та інтернаціоналізму, готовності до вступу в іншомовне спілкування, розуміння ролі англійської мови як мови міжнародного спілкування. Даний виступ було також продемонстровано учням з наступним обговоренням його на уроках у перший день після зимових канікул.
Keywords: щедрівки; зимові канікули; колядки; англійська мова; новорічні вистави