Обґрунтування принципів маркетингу аутсорсингу інформаційних технологій - Назаренко, Станіслав Миколайович; Перерва, Петро Григорович (Рівненський державний гуманітарний університет, 2022)
Доведено, що інформаційний продукт – добре структурована, об'єктивна та досить повна інформація, перероблена та складена експертом, професіоналом у своїй сфері. В цьому сенсі мають велике теоретико-практичне значення певні характерні особливості інформаційного продукту.
Keywords: інформаційні технології; аутсорсинг; маркетинг; принципи розвитку