Аналіз методів оцінки ризиків дорожньо-транспортних пригод - Рябушенко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті визначені та систематизовані існуючі методи розрахунку ризиків, проаналізована можливість їх використання для оцінки рівня безпеки дорожнього руху

In the article are certain and systematized the existent methods of calculation of risks, analyzed possibility of their use for estimation of road safety
Keywords: суспільні ризики; безпека руху; аварійність; дорожній рух; road traffic accidents; public risks; road safety; accident rate