Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Проектування, монтаж і експлуатація систем автоматизації" - Подустов, Михайло Олексійович; Дзевочко, Олександр Михайлович; Mourad, Aouati; Ворожбіян, Роман Михайлович; Кравченко, Яна Олегівна (My University, 2020)
В умовах науково-технічного прогресу ставляться високі вимоги до освітньої та професійної підготовки студентів. Курсовий проект з дисципліни "Проектування, монтаж і експлуатація систем автоматизації", що викладається студентам, які навчаються за освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня вищої освіти з галузі знань 15 "Автоматизація та приладобудування" зі спеціальності 151 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології", сприяє прояву творчих здібностей, розвиненню самостійного прийняття рішень у вирішенні та впровадженні технічних задач галузі. Подані методичні вказівки можуть бути використані студентами та викладачами під час виконання дипломних робіт магістрів, викладачами під час навчального процесу на практичних заняттях, а також консультантами та рецензентами. Методичні вказівки укладені на підставі діючих ДСТУ, ГОСТів та СТВУЗ-ХПІ і керівних матеріалів з урахуванням досвіду курсового проектування на кафедрі "Автоматизації технологічних систем та екологічного моніторингу" допоможуть студентам технічно грамотно виконати даний курсовий проект, що складається із звіту та графічного матеріалу.
Keywords: методичні вказівки; технологічні процеси; трубні проводки; електричні проводки; пульт керування; вимірювальні перетворювачі тиску