Навчальна програма "Політична економія" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2012)
Вивчення дисципліни спирається на знання, отримані у шкільній освіті. Навчальний курс займає провідне місце у формуванні економічного мислення майбутнього економіста, надає вміння з’ясувати механізм дії економічних законів та використання їх людьми у господарській діяльності, використовувати теоретичні положення для оцінки сучасних закономірностей економічного розвитку
Keywords: соціально-економічний устрій суспільства; економічна система; суспільне виробництво; капітал