Технологія процесів листового штампування - Чухліб, Віталій Леонідович; Юрченко, Олександр Анатолійович; Ашкелянець, Антон Володимирович (My University, 2021)
Навчально-методичний посібник містить рекомендації, що стосуються розробки і розрахунків основних технологічних процесів холодного листового штампування: аналіз технологічності деталі, визначення форми і розмірів заго-товки, розрахунки технологічних переходів штампування, визначення технологічних сил, вибір обладнання. Посібник містить задачі, а також велику кіль-кість довідкових матеріалів, необхідних для їх розвʼязання. Призначено для студентів спеціальності 131 "Прикладна механіка".
Keywords: навчально-методичний посібник; гнуття листових матеріалів; плоскі деталі; порожнисті деталі; розділові операції; матриці; вирубування; пробивання