Використання навчальних матеріалів для дистанційної форми навчання дисципліни "Фізичне виховання" - Глядя, Сергій Олександрович; Юшко, Олексій Володимирович (Харківська державна академія фізичної культури, 2022)
Стаття носить аналітичний характер, у якій надано загальну характеристику навчальних матеріалів для дистанційної форми навчання дисципліни «Фізичне виховання». Обґрунтовано мету та завдання дослідження. Отримані дані дозволяють стверджувати, що навчальний процес з фізичного виховання у дистанційній формі є безперервним, має свій навчальний зміст. Може продовжуватися й вдосконалюватися у часі.
Keywords: дистанційне навчання; фізичне виховання; система; студенти; практична робота; вдосконалення; рухова активність; самоаналіз