Модифікування нержавіючої сталі за допомогою іонної імплантації - Гончаров, В. В.; Рєзніченко, Д. О.; Ненько, М. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті проведене дослідження впливу іонної імплантації алюмінію на мікрогеометрію зразка із нержавіючої сталі.

In the article research of influence of ionic implantation of aluminum on microgeometry of sample from stainless steel is considered.
Keywords: алюміній; мікроструктура; мікроінтерферометр; мікрогеометрія; aluminum; microstructure; ionic implantation