Кричковська, Лідія ВасилівнаБєлінська, Анна Павлівна2022-10-202022-10-202010Пат. на корисну модель 47882 Україна, МПК (2009) A23D 9/00. Вітамінізований харчовий функціональний продукт на основі рослинних олій / Кричковська Л. В., Бєлінська А. П. ; власник НТУ "ХПІ" (Україна). – № u200909635 ; заявл. 21.09.2009 ; опубл. 25.02.2010, Бюл. № 4. – 3 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/58600Вітамінізований харчовий функціональний продукт на основі рослинних олій, який відрізняється тим, що як основу рослинних олій він містить суміш рафінованої соєвої (40-60%), нерафінованої кунжутної (5-30%), соняшникової (20-45%) олій, а також β-каротин (0,015-0,020%), при цьому співвідношення полінасичених жирних кислот омега-6 та омега-3 в основі - (9:1)-(10,0:1).ukпатенткорисна модельмасложирова промисловістьсумішева оліяокислюванняконцентраціяВітамінізований харчовий функціональний продукт на основі рослинних олійTechnical Report