Вітамінізований харчовий функціональний продукт на основі рослинних олій - Кричковська, Лідія Василівна; Бєлінська, Анна Павлівна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2010)
Вітамінізований харчовий функціональний продукт на основі рослинних олій, який відрізняється тим, що як основу рослинних олій він містить суміш рафінованої соєвої (40-60%), нерафінованої кунжутної (5-30%), соняшникової (20-45%) олій, а також β-каротин (0,015-0,020%), при цьому співвідношення полінасичених жирних кислот омега-6 та омега-3 в основі - (9:1)-(10,0:1).
Keywords: патент; корисна модель; масложирова промисловість; сумішева олія; окислювання; концентрація