Впровадження інноваційного проекту в діяльність підприємства - Гуріна, Н. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглядаються сутність та значення інновацій в процесі відтворення на підприємстві, фактори, що впливають на інноваційну діяльність підприємства, інноваційний потенціал як складова потенціалу підприємства. Представлено оцінку рівня інноваційного розвитку підприємства та розглянуто методи формування та вибір типу інноваційної стратегії підприємства. Розглянуто передумови розробки та обґрунтування бізнес-плану та основних складових інноваційної стратегії підприємства.

Essence and value of innovations in the process of reproduction on an enterprise, factors which influence on innovative activity of enterprise, is examined, innovative potential as constituent of potential of enterprise, given estimation of level of innovative development of enterprise and represented methods of forming and choice of type of innovative strategy of enterprise, is given preconditions of development and ground of business plan and basic constituents of innovative strategy of enterprise.
Implementation of innovative projects the enterprise activity
Keywords: ринкові реформи; ефективність господарювання; інноваційна діяльність підприємства; інноваційний потенціал; інноваційна стратегія; бізнес-план