Методи оцінки ризиків технічних систем - Кравчук, Д. Д.; Макаренко, В. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Наведені методики оцінки виробничих ризиків для прийняття керівних рішень на етапі проектування нового обладнання та технологічного процесу.

Methods for assessing production risks are presented for making management decisions at the stage of designing new equipment and technological process.
Methods of assessing risks of technical systems
Keywords: виробничий ризик; проектування технічної системи; попередження реалізації небезпеки; production risk; technical system design; prevention of danger