Антикризове управління підприємством - Портна, Оксана Валентинівна; Єршова, Наталя Юріївна; Юр'єва, Ірина Анатоліївна ("Магнолія 2006", 2013)
Навчальний посібник містить систему базових знань з теорії та практики антикризового управління підприємством, що застосовуються в нестандартних кризових і надзвичайних ситуаціях. Матеріал кожного розділу містить необхідні теоретичні відомості, завдання для самостійної роботи, формування типових задач.
Keywords: антикризове управління підприємством; криза; хвильові процеси; життєвий цикл підприємства; діагностика кризових явищ; банкрутство; криза постачання; фінансова криза; потенціал підприємства; ресурсний потенціал; інвестиції; інвестиційна політика; управління персоналом; трудові ресурси; санація підприємства; реструктуризація підприємства