Фор-инжектор разделяемого вещества на основе пучково-плазменного разряда для ионно-атомных сепарационных технологий. Концептуальный проект. Часть вторая - Скибенко, Евгений Иванович; Ковтун, Ю. В.; Юферов, Владимир Борисович (НТУ "ХПИ", 2007)
Розглянута можливість створення плазмового інжектора на основі пучково-плазмового розряду для іонно-атомних сепараційних технологій. Визначені основні принципи його створення та умови збереження безперервності і постійності потоку розподільчої речовини за довжиною фор-інжектора, включаючи область блоку фазових перетворень та область іонізатора.

The opportunity of creation plasma injector is considered on the basis of the plasma-beam interaction for ionic-nuclear separating technologies. Main principles of his creation and a condition of preservation of a continuity and a constancy of a stream of divided substance on length for-injector, including area of the block of phase transformations and area of an ionizer are determined.
Keywords: магнитное поле; заряженные частицы; пробкотроны; ударная ионизация; линейный закон