Сучасні методи розрахунку на термічну здатність механічного привода загальномашинобудівного та спеціального призначення - Власенко, В. М.; Добровольська, І. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті представлені сучасні методи розрахунку на термічну здатність механічного приводу загальномашинобудівного та спеціального призначення.

Modern methods of calculating the thermal ability mechanical occasion of general and special purpose.
Keywords: передача зубчаста; навантаження; стандарт; редуктор; ітерація; потужність