Робоча програма навчальної дисципліни "Комплексні системи захисту інформації" - Євсеєв, Сергій Петрович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Комплексні системи захисту інформації" – навчання студентів принципам побудови комплексних систем захисту інформації на основі синтезу організаційних і технічних заходів щодо забезпечення захисту інформації з обмеженим доступом, основ ведення електронного документообігу в умовах сучасних кіберзагроз та витоку технічними каналами, забезпечення захисту інформації від несанкціонованого доступу на основі вимог міжнародних стандартів з інформаційної безпеки, державних нормативних документів з технології захисту інформації.
Keywords: захист інформації; інформація з обмеженим доступом; електронний документообіг; кіберзагрози; несанкціонований доступ; інформаційна безпека; технології захисту інформації; комплексні системи захисту інформації; кібербезпека; виток технічними каналами