Оптимізація параметрів навчальних занять за допомогою інформаційної технології підтримки прийняття рішень - Загородня, Т. М. (НТУ "ХПІ", 2013)
Запропоновано інформаційну технологію та програмну реалізацію системи підтримки прийняття рішень, яка дозволяє оптимізувати параметри навчальних занять при створенні відповідної структури навчального процесу та оптимально розподіляти час між різними навчальними завданнями та різними видами навчальних занять з метою забезпечення максимально високого рівня компетенцій майбутнього інженера.
Keywords: компетенції; процес підтримки прийняття рішень; оптимізація; технологія