Components of professional competence of specialists in the field of labor protection - Movmyga, N. E.; Polezhaieva, O. V. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
The analysis of the requirements for the professional competence of specialists in the field of labor protection was carried out, taking into account modern trends. The components of the professional competence of labor safety specialists have been determined.

Проведено аналіз вимог до професійної компетентності фахівців у галузі охорони праці з урахуванням сучасних тенденцій. визначено складові професійної компетентності фахівців з безпеки праці.
Складові професійної компетентності фахівців у галузі охорони праці
Keywords: professional competence; occupational safety specialists; hard skills; soft skills; labor protection; професійна компетентність; охорона праці; фахівці з безпеки праці; жорсткі навички; м'які навички