Аспекти діагностики фінансових технологій у сфері туризму та гостинності у післявоєнному антикризовому розвитку підприємств - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Сфера туризму та гостинності є ключовими драйверами економічного відновлення для України, оскільки вони забезпечують швидке надходження валютної виручки, створення великої кількості робочих місць та покращення міжнародного іміджу країни.
Keywords: фінансові технології; туризм; гостинність; туристичний ринок; FinTech; travel financial management; FinTech-рішення; Buy Now, Pay Later; CRM-системи; класифікація; блокчейн