Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з курсу "Облік у банках" - Побережна, Наталія Миколаївна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2018)
Мета даного індивідуального завдання - вивчення теоретичних положень обліку діяльності комерційних банків в Україні, вирішення практичних ситуацій і завдань, вироблення навиків і вмінь у прийнятті обґрунтованих рішень у цьому напрямку. Предмет дисципліни: вивчення та відображення в обліку інформаційних потоків про стан та рух майна банку, грошових засобів, про доходи та витрати, про фінансові результати діяльності комерційних банків.
Keywords: облік; банки; фінансово-кредитні установи; баланс; актив; пасив