Ефективність експортно-імпортних механізмів міжнародної діяльності українських підприємств стартапів - Хлистун, Діана Володимирівна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
Ефективність експортної діяльності підприємства може бути виміряна за допомогою різних показників та критеріїв. В науковій доповіді сформована система такого роду показників, яка пропонується для практичного використання промисловими підприємствами при здійснення експортно-імпортних операцій.
Keywords: міжнародний бізнес; експорт; експорт; імпорт; продукція; ефективність; ромислові підприємства