Підготовка майбутніх учителів початкової школи до використання ІКТ під час здійснення навчальної дослідницької діяльності учнів - Гордійчук, Г. Б. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті окреслюється методика формування в майбутніх учителів початкової школи навичок реалізації навчальної дослідницької діяльності й шляхів використання ІКТ під час її здійснення.

The article characterizes formation technique of future elementary school teachers implement skills training research and the use of ICT during its implementation.
Training of future primary school teachers to use ICT in the exercise educational research activity sheet
Keywords: підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; технології інформаційно-комунікаційні; уміння; навички