Економічна діагностика фінансової звітності як основа прийняття управлінських рішень - Колєсніченко, Анастасія Сергіївна; Аль-Сьюф, Ясмін Абдаллаївна (Навчально-науковий інститут менеджменту та підприємництва ДУТ, 2023)
Звітність відграє важливу роль в інформаційному забезпеченні будь-якої компанії. Саме вона виконує функцію уніфікації даних для зовнішніх користувачів. Іншими словами, постає питання щодо якісного діагностування звітної інформації для забезпечення її найбільш ефективного використання в процесі управління. Аналітична робота, яка здійснюється з використанням інформації бухгалтерської фінансової звітності, лягає в основу проведення економічної діагностики, що виконує важливу роль для досягнення цілей і завдань управління підприємством.
Keywords: економічна діагностика; управління; фінансова звітність; звітна інформація