Роль бібліотеки у підготовці майбутнього вчителя - Бондар, С. П. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті йде мова про роль бібліотеки у структурі професійної орієнтації майбутнього вчителя літератури. Особлива увага приділена сучасним бібліотекам та їхнім нетрадиційним інформаційним ресурсам. Визначено ряд завдань, які стоять перед бібліотекою, вирішення яких допоможе у підготовці майбутніх педагогів.

The article deals with the library and their part in the professional orientation to the future teacher of literature. Modern libraries and their non-traditional informatical resources are plaid the important part in the preparation of the future teachers. There are a lot of tasks with the help of which the preparation of the future teachers will be successful.
The role of libraries in the preparation of future teachers
Keywords: сучасний учитель; професійна кваліфікація; учитель літератури; інформаційні ресурси; інформаційні технології; місія бібліотек