XI Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів. Частина 2 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2017)
До збірки включено тези доповідей, представлених на ХІ Міжнародній науково-практичній конференції магістрантів та аспірантів, яка відбулась 18–21 квітня 2017 року.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; електричні перетворювачі; електромеханічні перетворювачі; енергозберігаючі технології; інформаційні технології; енергетика; хімічна технологія; технологія органічних речовин