Web-камера в системі мультимедійного комплексу офісу управління будівельними проектами - Фесенко, Т. Г. (НТУ "ХПІ", 2008)
Розглянуто функціонально-технічні можливості web-камери як складової мультимедійного комплексу офісу управління будівельними проектами. Проаналізовано необхідність web-камери в системі віртуального офісу для технічної підтримки управлінських бізнес-процесів з метою відповідності їх до стандартів проектного менеджменту. Запропонована математична модель вибору web-камери з урахуванням функціонально-технічних і вартісних характеристик, а також специфіки управлінських процесів, процедур, операцій для будівельного проекту.

We consider the functional and technical capabilities web-cameras as part of a multimedia complex governance office construction projects.
Keywords: виробничо-організаційна інформація; web-спостереження; віртуальний офіс; відеомоніторінг; сигнал тривоги