Робоча програма навчальної дисципліни "Інформаційна безпека держави" - Євсеєв, Сергій Петрович; Король, Ольга Григорієвна; Гаврилова, Алла Андріївна; Хвостенко, Владислав Сергійович; Воропай, Наталя (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Інформаційна безпека держави" – формування теоретичних основ законодавчої бази України та міжнародного суспільства в галузі національної та інформаційної безпеки держави, визначення основних вимог щодо формування підтримки та удосконалення систем управління інформаційної безпеки критичних інформаційно-комунікаційних систем, а також визначення місця і ролі інформаційної безпеки в загальній системі національної безпеки, стану та принципів забезпечення інформаційної безпеки особистості, суспільства та держави.
Keywords: національна безпека держави; інформаційна безпека держави; системи управління інформаційної безпеки; критичні інформаційно-комунікаційні системи; інформаційна безпека особистості; інформаційна безпека суспільства