Могилянська, Н. О.2014-09-252014-09-252014Могилянська Н. О. Дослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредах / Н. О. Могилянська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 123-129.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8998Проведені дослідження впливу антиоксидантів фенольної природи, отриманих з екстрактів чаю та кави, на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів.In the thesis presents the results of studies of the effect of phenolic compounds extracts of tea and coffee on the inhibition of oxidative processes during storage spreads.ukчайкавасполуки поліфенольнізберіганняspreadsteacoffeepolyphenolic compoundsstorageДослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредахResearch of the antioxidant’s influence on the inhibition of oxidative processes in the spreadsArticle