Дослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредах - Могилянська, Н. О. (НТУ "ХПІ", 2014)
Проведені дослідження впливу антиоксидантів фенольної природи, отриманих з екстрактів чаю та кави, на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів.

In the thesis presents the results of studies of the effect of phenolic compounds extracts of tea and coffee on the inhibition of oxidative processes during storage spreads.
Research of the antioxidant’s influence on the inhibition of oxidative processes in the spreads
Keywords: чай; кава; сполуки поліфенольні; зберігання; spreads; tea; coffee; polyphenolic compounds; storage