Web-проектування - Зиков, Ігор Семенович; Черних, Олена Петрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2016)
Даний практикум містить 14 лабораторних робіт. У кожній роботі є стислі методичні вказівки щодо підготовки до роботи, приклади виконання HTML-сторінок з використанням стилів СSS та мови JavaScript для виконання індивідуального завдання. Наприкінці методичних вказівок наведено список літератури, рекомендованої до самостійної роботи. Призначений студентам спеціальностей 7.091501 "Комп'ютерні системи та мережі", 7.091502 "Системне програмування", 7.091503 "Спеціалізовані комп'ютерні системи" бакалаврата 6.0915 "Комп'ютерна інженерія".
Keywords: практикум; лабораторні роботи; засоби HTML; засоби CSS; мова JavaScript; фрейми; таблиці; посилання; зображення; списки