Оцінювання комерційного потенціалу інтелектуально-інноваційних технологій методом LIFT - Косенко, Олександра Петрівна; Перерва, Петро Григорович (Академія внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України, 2013)
Доведено, що досить привабливим з методичної та наукової точок зору для вирішення завдань комерціалізації інтелектуально-інноваційних технологій є методика LIFT. Вона будується за модульним принципом і складається з 10 розділів, що дозволяють оцінювати різні сторони інтелектуально-інноваційних технологій.
Keywords: технології; інновації; інтелектуальна власність; комерційний потенціал