Проблеми господарської відповідальності в Україні - Вергун, Володимир Григорович; Давидова, В. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Досліджується сутність, зміст та значення господарсько-правової відповідальності. Визначається сутність, правова природа і значення господарських санкцій. Особливу увагу приділено дослідженню правової природи адміністративно-господарських санкцій. Аналізуються характерні риси та види адміністративно-господарських санкцій.

The nature, content and significance of economic and legal responsibility are examines. The essence, legal nature and significance of economic sanctions are determined. Special attention is paid to the study of the legal nature of administrative-economic sanctions. The characteristics and types of administrative-economic sanctions are analyzed.
Problems of economic responsibility in Ukraine
Keywords: юридична відповідальність; сфера господарювання; санкції; господарські санкції; адміністративно-господарські санкції; legal liability; economic sanctions