Управління проектами будівництва об’єктів виробництва питної води з підземних джерел - Гаєвська, В. О.; Шур, В. А.; Кабиш, А. Ю. (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглянута проблема управління унікальними проектами створення систем виробництва нефасованої питної води з підземних джерел в складі конкретних проектів в межах керованої організаційно-технічної системи «Управління будівельними проектами в сфері постачання населенню нефасованої питної води з підземних джерел» (УБП ПВ)

Considered the problem of unique projects creating production systems nefasovanoï drinking water from underground sources in the specific projects within a managed organizational and technical Management of the building projects in the field of drinking water supply nefasovanoï with underground springs» (UBP PW)
Keywords: поверхневі води; підземні води; водопостачання; проблема; будівельний проект; система; виробництво; реалізація; surface water; underground water; water supply; problem; project; construction; manufacturing; system implementation