Маркетингове забезпечення соціального розвитку країни - Ткачов, Максим Михайлович; Косенко, Софія Андріївна (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
В доповіді доведено, що маркетинг відіграє ключову роль у забезпеченні сталого розвитку суспільства та економіки та відбудови країни в поствоєнний період. Соціальні мережі є важливим елементом стратегії комерційного успіху підприємства, оскільки забезпечують широкий доступ до цільової аудиторії, підвищують залученість клієнтів і створюють нові можливості для зростання бізнесу.
Keywords: маркетинг; розвиток; соціальна складова; економіка; промислові підприємства