Електроліт міднення легованих сплавів заліза - Байрачний, Борис Іванович; Байкова, Тетяна Федорівна; Ємець, Наталія Борисівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2004)
Електроліт міднення легованих сплавів заліза, що містить однохлористу мідь, хлористоводневу кислоту, який відрізняється тим, що додатково містить хлористий натрій та сульфамінову кислоту при такому співвідношенні компонентів (г/дм³): мідь однохлориста 25-35; хлористоводнева кислота 40-60; хлористий натрій 80-100; сульфамінова кислота 5-10.
Keywords: модель корисна; патент; гальванотехніка; сталь; натрій хлористий