Реструктуризація в системі антикризового управління промисловими підприємствами України - Прохорова, В. В.; Безугла, Ю. Є. (НТУ "ХПІ", 2009)
В статті розглянута реструктуризація в системі антикризового управління, реалізації антикризових заходів, антикризового фінансового управління та фінансового механізму для запобігання банкрутства промислових підприємств України.
Keywords: криза; банкрутство; фінансові заходи; неплатоспроможність; ризик-менеджмент; управління фінансами