Інвестиційний потенціал Мазурівського родовища нефелінових сієнітів - Білецький, Володимир Стефанович; Стрекозов, С. М.; Шпильовий, Костянтин Леонідович; Шпильовий, Леонід Вікторович (Державна комісія України по запасах корисних копалин, 2016)
Розглянуто стан геологічного вивчення Мазурівського родовища нефелінових сієнітів та перспективи залучення до промислової розробки з метою отримання польовошпатових матеріалів.

The state geological study Mazurivske deposits of nepheline syenites and perspectives to attract industrial development to obtain feldspar materials were considered.
Investment potential of mazurivske nepheline syenite deposit
Keywords: польовошпатові матеріали; кварц-польовошпатові матеріали; керамічна промисловість; корисні копалини; сировина; цирконові родовища; цирконовий концентрат; рідкіснометалеві руди; рідкіснометалеві альбітити