Інвестиційні процеси в українській економіці - Тимченко, І. Є.; Чорна, Тетяна Іванівна; Непран, Андрій Володимирович (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті розглядаються особливості розвитку інвестиційного процесу в Україні, аналізується ефективність використання інвестицій по галузям національної економіки.
Keywords: інвестиційна діяльність; інвестиції; конкурентоспроможність; капітальні вкладення; валовий внутрішній продукт; зростання виробництва