Структурна модель неформальної економіки - Ткачов, Максим Михайлович; Перерва, Петро Григорович (Львівська політехніка, 2017)
На основі виконаного авторами аналізу пропонується структурна модель неформальної економіки, в основу якої покладені два основні види економіко-правової поведінки суб'єктів ринкової діяльності.
Keywords: модель; неформальна економіка; показники; підприємства