Дослідження процесів динаміки руху фронту бензинового струменя - Корогодський, Володимир Анатолійович (НТУ "ХПІ", 2010)
При уточненні в моделі динаміки паливного струменя відношення мас головних крапель і крапель, що рухаються в сліді, дозволило отримати результати розрахунків практично відповідні до результатів експерименту. Параметри газів у циліндрі визначалися з розрахунку робочого процесу двигуна.
Keywords: паливний струмінь; динаміка руху