Методичні вказівки щодо виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни "Аналітичний інструментарій фінансово-економічної безпеки" - Юр'єва, Ірина Анатоліївна; Ткаченко, Марина Олексіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Самостійні завдання виконуються студентами індивідуально на основі отриманої інформації (ці джерела необхідні для виконання магістерських дипломних робіт) і відповідають вимогам типової програми курсу «Аналітичний інструментарій фінансово-економічної безпеки підприємства».
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; фінанси; банківська справа; управління; облік