Соціальні мережі як сфера просування на ринок товарів виробничого призначення - Лучинський, Максим Володимирович; Косенко, Олександра Петрівна (Видавничий дім "Києво-Могилянська академія", 2025)
В доповіді визначено, що залежно від напрямку діяльності компанії, фінансового стану та наявності людських ресурсів, компанії обирають спосіб презентації себе в соціальних мережах. Якщо компанія працює переважно на ринку промислових товарів, їй слід створити профіль в торговельній мережі. За допомогою нетворкінгових сайтів можна знайти нових клієнтів, партнерів, постачальників. Якщо компанія виробляє товари або надає послуги, призначені для кінцевого споживача, вона повинна використовувати некомерційні соціальні мережі при просуванні своєї продукції в інтернеті
Keywords: соціальні мережі; просування; товари; ринок; ефективність; промислові підприємства