Новітні технології виробництва продукції ВРХ - Грідасов, В. І.; Тимченко, Н. М.; Зайцева, Л. Г. (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглядається можливість отримання максимальної кількості молока від однієї корови. Запропоновано за допомогою методу отримання від однієї корови двох, трьох, чотирьох телят і поліпшеної методики згодовування кормів, а також дотримання правил підготовки мікроклімату для тварин, підвищити продуктивність корів до рівня більше 12 тис. літрів молока в рік.

Possibility of receipt of maximal amount of milk is examined from one cow. It is offered by means of method of receipt from one cow two, three, four cows and improved methodology of feeding of forage, and also observance of rules of preparation of microclimate for animals, to promote the productivity of cows to the level more than 12 thousand litres of milk in a year.
Keywords: продукція тваринництва; технологія годування; продуктивність корів; нові породи тварин; способи утримання