Психологія впливу - Пазиніч, Станіслав Миколайович; Пономарьов, Олександр Семенович; Завєтний, Сергій Олександрович; Кострікін, О. В. (Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2011)
Показано роль спілкування як одного з важливих проявів людської діяльності, який забезпечує можливість нормальної життєдіяльності людини і суспільства. Проаналізовано смисл і значення феномену впливу, який одна людина здійснює на іншу в процесі спілкування. Детально розглянуто психологічні механізми і засоби впливу і характер їхнього плідного використання при управлінському спілкуванні. Посібник призначений для слухачів магістерської програми кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування», а також для поглибленого вивчення майбутніми інженерами і менеджерами психології спілкування з метою оволодіння ефективними засобами впливу на людей в їх майбутній професійній діяльності. Може бути корисним для всіх, хто цікавиться психологічними проблемами людського спілкування і механізмами впливу
Keywords: способи впливу на людей; атракція; психологічні прийоми; психологічна техніка