Оцінка інвестиційної привабливості підприємств туристичної галузі - Андраш, О. А. (НТУ "ХПІ", 2010)
У роботі розглянуті деякі методи оцінки інвестиційної привабливості підприємств туристичної галузі, а саме метод фінансового-економічний аналізу господарської діяльності підприємств, метод визначення міри інвестиційного ризику, методи прогнозування вірогідності банкрутства підприємства. Застосований індекс інвестиційної привабливості підприємства з відкритою архітектурою. Оцінка інвестиційної привабливості підприємств туристичної галузі здійснювалась на прикладі ТОК "ТАВРИЯ".

In the work some methods of investment attractiveness estimation of the tourism branch’s enterprises are considered. Index of enterprise’s investment attractiveness with open architecture is applied. The estimation of enterprise’s investment attractiveness was carried out on an example of Tourist Complex "TAVRIYA".
Keywords: інвестиції; фінансовий менеджмент; туризм; фінансово-економічний аналіз; суб’єкти господарської діяльності; СГД