Концепція управління розвитком соціального туризму в Україні - Перерва, Петро Григорович; Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна; Проскурня, Олена Михайлівна (Одеський національний економічний університет, 2021)
Доведено, що поняття "соціальне управління" характеризує процес впливу на суспільство або його окремі ланки з метою забезпечення їх нормального функціонування, вдосконалення та розвитку.
Keywords: туристичний бізнес; внутрішній туризм; право на відпочинок; історико-культурні ресурси