До питання оцінки результатів праці науково-педагогічних кадрів вищих навчальних закладів - Кучер, М. М.; Роздобудько, Е. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Визначено необхідність та розглянуті особливості оцінювання результатівності творчої діяльності професорсько-викладацького складу вищих навчальних закладів. Запропоновано систему показників рейтингового оцінювання результатів творчої індивідуальної та колективної праці викладачів вищих навчальних закладів. Висвітлено досвід впровадження системи оцінки творчої діяльності персоналу технічного університету.

The duty is defined and features of productivity estimation of creative activities of the faculty of higher educational institutions are considered. The indicators system of rating results estimation of creative individual and collective teachers’ of a higher educational institution work is offered. I ntroduction experiment estimation system of creative activities of the technical university personnel are shown.
Keywords: науково-педагогічні кадри; наукова діяльність; методична робота; оцінка; результати