Кричковська, Лідія ВасилівнаБєлінська, Анна ПавлівнаАнан'єва, Валерія ВікторівнаКузьміних, В. Є.2019-04-222019-04-222015Купажована олія як основа для низькокалорійних соусів / Л. В. Кричковська [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2015) : наук. вид. : тези доп. 23-ї міжнар. наук.-практ. конф., [20-22 травня 2015 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – С. 248.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40815ukмайонезолійно-жирова продукціянизькококалорійні соусикупажована оліяКупажована олія як основа для низькокалорійних соусівThesis