Економічна сутність лізингу - Лаушкін, Аркадій Миколайович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Визначено, що інвестиційні потреби України оцінюються у понад 50 мільйонів доларів. Західні інвестори не можуть надати таку суму найближчим часом, тому необхідно шукати внутрішні джерела мобілізації фінансових ресурсів, одним з яких може бути лізинг. Таким чином, широке використання лізингу стає неминучим.
Keywords: інженерні послуги; лізинг; методи обґрунтування; бізнес; ефективність