Застосування технології навчання "P2P" в інтелектуалізації медичної інформаційної системи - Росінський, Д. М.; Свірщевський, К. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є розробка концепції застосування навчання типу "P2P", яка забезпечує ефективні та надійні процеси обміну та вивчення знань, видобутих із необроблених даних пацієнтів. Відомо, що медичні установи збирають величезні обсяги даних пацієнтів, але нечасто розглядають можливість поділитися отриманими знаннями з іншими медичними установами, що сприяло би підвищенню ефективності і точності діагностики. Пропонована система здатна покращити систему охорони здоров’я за допомогою можливості обміну, долаючи ізоляцію.
Keywords: інформаційні технології; медичні заклади; дані пацієнтів; точність діагностики; обмін медичними знаннями; обробка даних пацієнтів