Маркетингове забезпечення моніторингу інноваційного розвитку підприємства - Перерва, Петро Григорович; Шомош, Верес Маріанн; Гладенко, Іван Васильович; Товажнянський, Вячеслав Леонідович (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто методичні підходи до інтерпретації результатів інноваційної діяльності машинобудівного підприємства. Запропоновано рівнів стану інноваційної діяльності, кожний з яких має свою характеристику та програму заходів по його збереженню або зміні.

The methodical going is considered near interpretation of results of innovative activity of machine-building enterprise. It is offered levels of the state of innovative activity, each of which has the description and program of measures on his saving or change.
Keywords: маркетингові стратегії; моніторинг; інноваційна діяльність; інноваційний розвиток; експертні оцінки; ефективінсть